Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden voor Taxivervoer van toepassing. In de Algemene Voorwaarden zijn rechten en plichten als klant/taxivervoer vastgelegd. Eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u middels het contactformulier bij ons melden.

Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Koningennacht, Koninginnedag of ‘s avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze actie tarieven niet van toepassing!

Algemeen

U dient klaar te staan op het afgesproken tijdstip. U wordt vervoerd tegen taximeter tarieven die vastgesteld zijn door de rijksoverheid met uitzondering van de vaste gestelde tarieven zoals luchthaven vervoer of er van te voren een andere afspraak is gemaakt.

Wij zijn ten alle tijden bevoegd om een klant te weigeren om welke reden dan ook als wij dit nodig achten. Vervoeren van verboden middelen en artikelen is niet toegestaan.

Vaste tarieven

Gelden zodanig als is aangegeven op onze website. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.

Betalingswijze

Betaling is bij ons mogelijk via Contant, pinpas, creditcard of op rekening (alleen wanneer dit vooraf is afgeproken).

Privacy bescherming

Taxi Amersfoort houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Taxi Amersfoort zal niet uw persoonsgegevens aan derden doorgeven. Alleen wanneer dit nodig is bij uitbesteding van de rit maar deze bedrijven houden zich ook aan de wettelijke bepalingen omtrent privacy.

Vluchtgegevens

Vergelijk uw vluchtgegevens met de gegevens die vermeld staan op uw Taxi Amersfoort bevestiging.Als u binnen 24 uur voor vertrek boekt of een eventuele wijziging doorgeeft, kunnen wij u niet binnen onze actievoorwaarden vervoeren en is onze vaste prijs niet geldig.

Bagage

Het vervoeren van bagage gaat naar opgave bij uw reservering. Het meenemen van extra bagage gaat eventueel alleen wanneer dit vooraf is besproken. En tegen eventuele meerprijs. Voor het vervoeren van speciale bagage zoals opklapbare rolstoel, ski’s en golftassen etc. moet u van te voren contact met ons opnemen.

Taxi Amersfoort is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of schade aan uw bagage.

Vertragingen onderweg

Taxi Amersfoort kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegaansluiting mist. U dient zelf de juiste tijd aan te geven bij de reservering met voldoende tijd voor de rit naar uw bestemming. Wij zullen alles doen in onze macht om te voorkomen dat u te laat aankomt op uw bestemming.

 

Vervoersvoorwaarden

Algemene vervoersvoorwaarden en betaling condities voor het vervoer van personen met personenauto’s gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 20 maart 2003, aktenummer 31/2003 door Koninklijk Nederlands Vervoer.